Talv,  Varia

Ei taha seda…

…blogi ka vaeslapse ossa jätta ja seetõttu on mu kohus ka siin teada anda, et ma otsustasin blogimisse pausi teha. Teistes blogides juba kirjutasin(siin ja siin), et ma kavatsen blogimises pausi teha, sest lihtsalt ei ole midagi sellist, mis laiemale lugejaskonnale huvi võiks pakkuda. Juba homme on jõuluõhtu(mul möödub see oma kodus) ja siis veel nädalake ja ongi juba selle aastaga kõik. 😀 Ka see kulgeb mul vaikselt. Eelnevatel aastatel olen südaöösel juba maganud ja ärganud alles ilutulestiku lärmi peale. Viimastel aastatel olen ma küll kauem üleval olnud, mõnikord isegi kahe-kolmeni, kuid see pelgalt sellepärast, et ma ei raatsi arvutit kinni panna, vaid tuhlan ikka mööda veebisaite.

Tütar ja ta elukaaslane tõid mulle täna poest pakitud briketti. Puid on mul veel kuuris olemas, kuid kuuri ukse lahtisaamine on ka üks omaette ooper. Mitte, et lukk külmunud oleks, aga seal uksepaku kohal on mingi lauajupp maa sees ja kuna mul mingeid tööriistu(kirvest ega saagi) ei ole, siis ongi see sinnasamasse vedelema jäänud. Täna helistasin küll tütrele, et ehk neil on vajalikud töövahendid olemas, millega selle lauaotsa maa seest kätte saaks, kuid ma ei teagi, kas unustasid, kui mulle briketti tõid või lihtsalt ei olnud täna sellega aega tegeleda.
Seega! Minu jõulud mööduvad oma kodus ja ma ei ootaks kedagi ka enda juurde külla, sest ma ei ole jõululaua tegemise peale üldse mõelnudki ja ma usun, et aasta viimane õhtu on samasugune. Teen ainult igapäevase toidukoguse, igapäevasest toidukraamist. Ei mingit priiskamist.
Lõppu lisan pildi oma nunnudest tütretütardest.

Kauneid jõule ja turvalist aasta lõppu! Hoidke end! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga